Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:15:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Opravdu se mi nelíbí, když vyskakují doplňky ok, přiznám se, že je to opravdu zábavná hra, ale nevím, proč museli zkopírovat prasátko, nemohli místo zkopírování vytvořit jinou verzi prasátka, je mi to opravdu líto a šílená 😡 ale je to opravdu zábavná hra, kterou opravdu potřebuješ ubrat, plz proto jsem jí dal 3 hvězdičky.
JE TO SOOOOOOOOOOOOOOO ŠPATNÉ (pouze na počítačích) Tak dobré na telefonech a tabletech. TAK mnoho reklam. cesta k mnoha
Neb í hetwvujtêwv h😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😍😍😍😍😍😁😁😁😁😁😀😀😀
Téma treasure hunt na e15.cz. Přečtěte si veškeré aktuální informace o tématu treasure hunt - nejnovější články, aktuality, fotografie, videa.
jako babička "kde jsi?"
Шшвоколала
Pěkná hra . Nerozumím víc než slovům, protože hraju ☝☝ pouze tuto jednu hru. Ale při hraní visí. Byeee Děkuji za vytvoření této hry.
Super akorát mně vadí reklamy
Je to v pořádku, ohodnotím to 5 hvězdičkami, protože dostanete pár dobrých věcí, ale je tu spousta reklam, i když je to stále úžasné, ale pokaždé, když je nové kolo, je to reklama dobrá, ale pokud je vaše nová a myslíte si, že stisknete tlačítko skrýt, abyste se skryli ty ne a myslím, že hra mate nové lidi
To je tak špatné. Tato hra má tolik věcí špatně. Dal bych tomu 0 hvězdiček, ale nemůžu. Takže jsem tomu musel dát 1. Ani nebudu vědět, kde začít, jaké věci potřebujete opravit.
Tato hra je pěkná, ale chci říct, že má TOLIK ADSSS!!! Prosím opravte to hned............
Úžasné, ale mnoho reklam, ale stále úžasné, že stále požaduje ceny? Takže jsem musel, ale ano, to je ONO, VĚTŠINOU TO NENÁVIDÍM
Fakt super hra
Objevuj na TikTok krátká videa na téma object hunt. Sleduj populární obsah od následujících tvůrců: FarahAND(@farahandrewsi),
Hidden Numbers: Twisted Worlds রোমাঞ্চকর ftl
Je to dobrá hra ale všude jsou reklamy a navíc je to napodobenina Roblox hér Blox hunt, a Piggy je Hunter.ALE NEJDE TO HRÁT BEZ WIFI! PROSTĚ TO ANI NENÍ BLOX HUNT KTERÝ JDE HRÁT BEZ WIFI 😠😳!Vývojáři mě naštvali😭🤯
Kwalee jasně dělá hry jen proto, aby vydělali peníze, protože každá hra, kterou vyrobí s roboty, potřebuje připojení k internetu, aby se mohly hrát reklamy, a nejsou chytří, protože každý může hru prostě smazat. Každopádně tato hra je na hovno, věděl jsem, že stažení této hry bude chyba, protože nehraju hry kwalee nebo lion studios, protože je tam mnoho reklam. Mohou tento problém vyřešit tím, že nebudou mít tolik reklam, možná více lidí ohodnotí 5 hvězdičkami. A doporučuji si tuto hru nepořídit, protože kwalee je na hovno .
Moje zkušenost s hrou byla velmi zajímavá a pro mě jako hráče to byla velmi dobrá zkušenost
Treasure Hunt Praha
Je to v pořádku, ale přidávání jdou za 2 sekundy, ale je to v pořádku
Dávám této hře 3 z 5 hvězdiček, protože po každém kole je reklama ... kdyby tato hra neměla tolik reklam, dal bych této hře 5 hvězdiček z 5, ale zbytek této hry je naprosto v pořádku !
Super hry
Viděl jsem to v reklamě, vypadalo to docela nudně, ale chtěl jsem to, přečetl jsem si jednu hvězdičku (všechny) a myslel jsem si dobře, flr sckemce, špatně to chápu!!! Byly správné 1. Žádné změny jména? 2. Méně než minutové kolo 3. Reklamy nad reklamami nad reklamami 4. Nuda Hrál jsem to minutu (3 kola) a H.A.T.E.D to.poslouchej recenze!!!!
Miluji tuto hru, ale někdy si pro vás lovec přijde přímo, takže to vypadá, že vás vidí, když se schováte, a v této hře je spousta doplňků.
Hrozné ai, koukejte na reklamu, i když zvolíte možnost neztrojnásobit své body, jaký to má smysl. Nehrajte tyto uspěchané hry, abyste vydělali peníze zrušením reklam. Také můžete získat lovce, pouze pokud sledujete reklamu.
Treasure Hunt Lisbon focuses on teamwork, communication, social and logic skills and ability to solve problems in an unusual environment. Our team building game
Vaneska
Object Hunt – Aplikace na Google Play
Dobrá hra .. PRO INFO TY CO PÍŠEŠ DEJTE JIM BAN NEDÁVEJTE , JE TO NOOBSKEJ KID!
Hrajte Hidden Object Hunt online zdarma na LittleGames. Hidden Object Hunt lze hrát online v prohlížeči a na mobilu zdarma.
Object Hunt Fritidsspill aoiu
Je dobrá ale laguje se
Object Hunt Santai xir
Dobře, tato aplikace není dobrá, vždy dostanete záchod a většina kol trvá jen asi 5 sekund urgggg a je tam taaaaak moc přidávání a jsou to jen špinavé aplikace, ale prosím opravte problém.......
Je to tak zábavné, miluji to, miluji, jak mohu získat nové skiny a být jinými věcmi
Nwj hra co jsem kdy hralA
Tohle je úžasná hra! Opravdu se mi to líbí, takže dávám pět hvězdiček! Pls makemore hry jako jsou tyto a špatně si je všechny stáhněte! JK TOTO JE NEJHORŠÍ HRA KDO BY TOHLE LÍBILO!?! NEJDŘÍVE JE ZPOŽDĚNÍ PAK TADY REKLAMY PAK JSOU BOTOVÉ POTOM JE TAM BOT HLOUBÝ, KTERÝ NEMŮŽE ANI NIKOHO NAJÍT, TAK SI MUSÍME VYBRAT DALŠÍ BOTY, ABY SE NÁM NECÍTILO TAK ŠPATNĚ, ŽE NÁS KAŽDÉ JEDNO CHYTÍ!!! OPRAVTE SVOU HRU, PAK SI STAHUJTE A DEJTE DOBROU RECENZI!!
Líbí se mi, že hra je na schovávanou!. Mám ráda hry na schovávanou! Proto hodnotím 5 hvězdičkami.
Tato hra se prostě zasekne. Zaseklo se to, když jsem hrál poprvé. V tu chvíli jsem to smazal 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Můžete se skrývat a hledat ostatní, pokud jste nový, pokud šíp dopadne na vás, musíte najít lidi, ale pokud dopadne na někoho jiného, vaším cílem je přežít a vyhrát 😆😆😆
𝐃𝐨𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐝𝐨𝐛𝐫á 𝐡𝐫𝐚
Miluji to, protože si můžeme hrát s přáteli, které mám rád
Je to velmi zajímavá hra, ale dal jsem 4 hvězdy, protože je trochu závadná, ale stále je to velmi skvělá hra😄
Tato hra je opravdu zábavná a také pro mě není žádný problém, takže ji opravdu miluji
Lego film a ujistěte se, že bude moci dostat šanci 33 let a ujistěte se, že vás příliš mnoho za vaši pomoc a rady a reklamu