Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:24:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz xal hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Mala
Bu oyun çox yaxşı idi ki, ilk kubok və qrafik, fon çox gözəl idi, ona görə də bu oyunu bəyənərək 5 ulduz verdim. Bu oyunun gözəl yeməkləri var. 😲😲😲😲
Bu oyunu necə oynayım beynim dağılır zəhmət olmasa deyin
Bu, həqiqətən əyləncəli oyundur .. Mən onu sevirəm ..Oynamağı dayandıra bilmirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm, sürətli hərəkət edən və tamamilə asılılıq yaradır. Mən bütün açarları topladım və Pasxa partiyasını bitirdim və ümid edirəm ki, gündəlik oyunumu əldən verəcəyim üçün tezliklə yeniləyəcəksiniz, yəqin ki, sabah geri qayıdacağam və sadəcə əylənmək üçün bəzi səviyyələri tamamlayacağam..təşəkkür edirəm
Lily Diary : Dress Up Game عمومی dtw
Bu oyunu oynamağı sevirəm, bunun üçün pul ödəmək əvəzinə ulduzları qazanmağın yolları. Sikkələrlə kömək edən əlavələr kimi.
Cooking Party : Food Fever Arkade akwl
Bu gözəl oyundur
Oyunu sevirəm! Yeganə problemim odur ki, yeniləməyə kliklədiyim zaman əlçatan olmayan oyun yeniləməsini mənə təklif edir. İndi oyun mənim hazırkı səviyyəmdə donur.
Super proqram, asanlıqla aça biləcəyimiz bir çox restoran var, bu proqramı bəyənirəm
Ashwinpandey
Bu, 11 səviyyədə 10 səviyyə oynaya biləcəyim ən pis oyundur, ən pisi uğursuz oluram, bu o deməkdir ki, bir vaxt məhdudiyyəti var ki, o qədər müştəri gəlib ki, biz uğursuzluğa düçar olacağıq və gücləndirmələr də israfçılıqdır.
Böyük oyunda oynamaq əyləncəli idi, lakin digər oyunlar kimi əsas sistem yaxşı deyil, çünki səviyyəni təkrar-təkrar oynamaq lazımdır.
Oyun oynamaq istəmir ona görə də faydasızdır ..Sadəcə son məlumatımdan istifadə edərək lazımsız oyunu endirdim 😠
Tamamilə əyləncəli və asılılıq yaradır. Məhz o tge oyunu yeni il ərəfəsi şənliyindən sonra çıxır. Oynadığım zaman çox əsəbi olur və səviyyənin ortasında oyun sadəcə sönür.
Gözəl oyundu çox bəyənirəm
Tamamilə əla qrafika! Əylən! Reklamlarla öldürülmür! Çox tövsiyə edirik! Birinci Müqəddəs Patrik günündən sonra daha partiya yoxdur? Zəhmət olmasa mənə deyin ki, daha çox gələcək! Bu mənim sevimli yemək oyunudur! Parlaq quraşdırma və qrafika! Əla işdir! Daha çox partiya lazımdır!
Səhv oyun
Oyun əyləncəlidir, lakin ekranda reklamlar, təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər sikkələrin olması üçün hər səviyyədən sonra reklamlar, bundan sonra hər dəfə bir reklama baxdığınızdan əmin olmaq üçün əlavə reklam, və sonra reklamlara baxmaq üçün nailiyyətlər, daha çox sikkələr, qiymətli daşlar üçün reklamlar, pulsuz oyun səviyyəsi, təkər fırlanmaları və s. Bu oyunda reklamların olduğunu qeyd etdimmi?
yenicə oynamağa başladım və bu, əyləncəlidir və məni düşündürür və əla qrafika və parlaq rəngləri sürətlə hərəkət etdirməyə məcbur edir
Super rahatlatıcı. Eyni zamanda aşbaz hiss edir
Yaxşıdır, amma haradasa çaşqınlıq var
Sadəcə alış-veriş etdim və sikkələrimi, qiymətli daşlarımı və ya gücləndiricilərimi almadım
Xeyr, mən zövq alıram.
Adnan Sonu
onun zehni təravətləndirici oyun
Asan oynamaq, amma niyə hot-doq boşqabında "ata" deyir? Qəribə....həmçinin səhvləri düzəldin
Masti ☺😊😀😁😄😅😆😉😯😐
Möhtəşəm
Çox əladır😃😃😃😃😃😃
Zaman keçir panna yükləyin pannuna
Gözəldir 👍 yox mən sənə 5 ulduz verməyəcəyəm🐇🌟🌟🌟🌟🌟
Həqiqətən yaxşı oyun oynamaq çox maraqlıdır
Oyunu sevirəm, amma çox donur problemi həll edir və mən sizə məhəbbətlə yaxşılıq verəcəyəm
Facebook nags ilə dayandırmaq. Heç vaxt baş verməyəcək!
Təravətləndirici və yaradıcı yemək oyunu. Səviyyələri və estetikanı da sevin. Bir problem odur ki, səhvlərlə doludur. Sifarişlər təkrarlandıqda bəzi səviyyələrdə təkrarlanır və siz onları gözləyə bilərsiniz.
Bu oyun yaxşıdı amma ilk açanda xarab oldu və xalam dedi ki, bu oyun pisdir ona görə də buna uyğunlaşsanız çox istərdim