Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:38:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School –Mu Nunnud Loomad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School –Mu Nunnud Loomad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu kõik häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School –Mu Nunnud Loomad 2022 version ▞▞▞
Bubbu School - My Virtual Pets নৈমিত্তিক bcbf
Mulle meeldib see mäng on nii armas
Prügi!
Väga halb rakendus, mida ma kunagi näinud olen. Väga igav ja aega kaotav rakendus
Selle allalaadimine võtab rohkem aega, kuid see oli väga tore ja see peaks olema natuke parem
Nii hea
Hea lastele Ja ma olen teismeline
See mäng on hämmastav minu lastele, kes on 3-aastased ja teavad, kuidas tähestikku teha
See rakendus on liiga armas! ja lapsed saavad midagi õppida
Ilus bubu ja nii armas😻😊😘 Ma armastan sind bubu😘
See mäng on lõbus, põnev ja hämmastav, ma armastan seda nii palju rohkem bubu mänge, palun tundub hea, mulle meeldib see nii palju rohkem mänge kõigile, mulle see reklaam tegelikult ei meeldi, kuid mulle meeldib see ikkagi nii väga, see on väga oluline tänu selle mängu lisamine on lõbus, põnev ja hämmastav. Ma lihtsalt tahtsin enda jaoks rohkem mänge, mulle meeldib see nii väga.
Jj8==ایف a@
O ei mingeid reklaame
Ma armastan tema mängu väga
Järgmine videokõne
Mulle lihtsalt meeldib see mäng ja ma joonistan oma nõbuga robloxi nägu ja mõnikord joonistan ennast ja tahan teha robloxi otsingus, et mu nimi on EMLIYANDSLINA, pane mind lisama sõber ok ooh, kas sa tead Coxosparkle'i, ma armastan seda kanalit, nii et hüvasti 😘
See on väga väga väga väga halb👎👎 mäng. Kui ma seda mängu nägin, siis arvasin, et see on öömäng, ja kui ma seda mängin, tunnen end halvasti👎. Siis ma kustutasin selle. Inimene, kes selle mängu välja andis, vajab aju, et minu arvates mäng välja anda.
Utre. Aeh xrtiik
See mäng on väga hea, kuid mulle ei meeldi see mäng, vaid ainult üks täht
Halb mäng, milleks on krediitkaarti vaja
Minu nimi on Sho Sho, ma armastan seda mängu
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
MUU Aparna Sarki,.
Miks see mäng nii raske oli? Selle installimiseks kulub palju
Ma armastan seda aga. Mul pole palju raha
See on hämmastav mäng!!! Minu laps armastab simulatsioonimängu ja bubbu rakendust !!! Minu laps mängib 31 minutit, see on 67 raha eest. Vaatasin akut ja ütlen: "Ohoo! Kui palju raha sellel on!" Nii et minu lapse lemmikmäng on see! Ma annan teile ainult 5 tärni. Sest mu laps armastab seda Bubbu kooli rakenduse mängu !!! 😎
See on väga hämmastav ja huvitav mäng ♡♥♡♥
See mäng on väga tore, saame selles mängus teha palju asju, nagu toidu valmistamine, koristamine, värvimine jne (MULLE ARMASTAN SEDA MÄNGU)😘
Eir
Iaxmi Shiva Sai
See on viis õppida erinevaid asju
Hea mäng
mulle meeldib see
Mäng on väga väga väga väga hämmastav vahend nagu ja minu lapsepõlves käimine ja ma armastan K tähendab, et ükski laps ei mängi seda mängu, ma mängin seda mängu ja ma loen seda viit tärni, aga kui seal oleks sadu tunde, siis ma afkos tapan andke sellele mängule sada tähte, kui mõni laps tuleb minu koju, nii et ta mängib kõigepealt seda mängu ja siis kohtuvad nad minuga, see on suurepärane mäng, mul pole sõnu rääkida
Kus on tema kool?
Hämmastav
Osi ma arvan, et edu homseks õhtuks. Seda peab tegema uus liige. Ma mõtlen sellele ja mul on sama. Praegu vaatame, kuidas süsteem ei ole kehtiv küsitlus ja pere ja sõbrad ja see ei olnud sama. Olen 694u parim viis oma e-posti saamiseks, ug3g Jrjjdjfjfhirg7u8vg7 ja olen kindel, et näete saidil uusimaid uudiseid ja klõpsake sellel. mul on
Armastan seda rakendust, kuid tehke rohkem mänge, nagu bubbu kaubanduskeskus, bubbu toidupood jne. Armaste väikeste funktsioonidega meeldib see rakendus uskumatuks
Cooking Talent - Restaurant fever Strateegia odh
See on hea koolimäng, mida ma kunagi mänginud olen. Aitäh! 😊
Palun paranda mängu. See ei ole väga hea. See varastas minult raha. see mäng on mulle väga meeldiv, tore mäng, kuid mitte väga halb.
Liiga palju mikrotehinguid, isegi pärast mängu eest viie dollari maksmist. Näib, et see on sihikindlalt loodud selleks, et mudilasi raha kulutama meelitada. Jumal tänatud, et kasutan sellel kontol ainult ettemaksukaarte ja ostud on parooliga kaitstud.
see on hea, kuid seal on palju reklaame
See on armas mäng. 🙂❤
Hea mäng, mulle meeldib see mäng
see on aeglane raha eest🙄🤬
Vau tore mäng 👏👏👍👌 👌👍👏👍👍👌👍👏👏
چممت
😋😋😋😋
Tegelikult on see lahe mäng, et ma tahan jõusaalipakki ja 3 tegelast, aga vaatan reklaami ja avasin selle, pean seda 15 minutit kasutama. Aitäh mängude eest (3 tegelast on sea panda ja jänes 🐰🐇🐷🐖 🐼)