Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:41:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати драгуље хак ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Дакле, откључао сам све. Хтео сам да вам препоручим друге ствари које бисте могли да имате, као што је ... двослојна или трослојна торта, могућност да украсите стране торте, а не да све поруџбине правите исто пола времена... Не бих препоручио ову игру осим ако не волите да украшавате торту без много тога за украшавање
Свиђа ми се ова игра јер је била игра кувања и учимо о кувању из игре итд. Зато сам му дао 4 звездице
Bake it Pro příležitostné hráče fxs
Дајем 3 звездице јер има превише реклама иначе је веома лепа игра веома занимљива али има много много реклама. Љубазно га побољшајте. Врло је важно.
Било је забавно док није закаснило и рекламе су биле свуда. Онда сам био приморан да гледам рекламу само да бих добио ок.
Hustle Castle:Jeu de Stratégie Jeux de rôles rlt
ТАКО је ЗАБАВНО, али зашто ове врсте игара имају рекламе сваких пет секунди!? то је заиста све и ако је мој грамат лош, ја сам дете, па... да, и Емили Хугхс, шта ћеш да урадиш!? само плати за то са својом игром много или сумтхинг!? заправо... то би могло да упали нвм,😅😄😆😂🤣😃😁😊😋😆☺🙂😐
Bake it Dažādas spēles abqz
То је заиста забавна игра и једва да има реклама када је ставите у РЕЖИМ АВИОНА. За све који овоме дају лошу оцену јер су га рекламе ставиле на режим рада у авиону, то заиста није тако тешко. Као озбиљно? Хајде
Свиђа ми се ова игрица, али када дођем до "ВИП" требају ми рекламе..али нема реклама☹ али, у реду је..свиђа ми се.Јер најбољетт
Превише огласа. Често се руши.
Инсталирао сам ову игрицу 🎮🎮 јако је лепа али толико реклама има у тој игрици да сам пекао торту 🎂🎂 после печења су само огласи ту су још једном кажем јако јако јако рекламе стижу 😑😑☹☹ па сам дао само две звездице за оцену............
Мрзео сам огласе од 30 секунди након сваког корака. Неке огласе можете прескочити неколико секунди након што почну, али никада не завршите потпуно печење без неколико огласа који прекидају. Такође морате да гледате огласе да бисте било шта надоградили.
Искрено проводите више времена гледајући рекламе него играјући се. Огласи су дуги, гласни, не могу се искључити и веома су блистави и непријатни. Искачу стално. Направио сам 2 пецива пре него што сам одустао јер су ми већ била приказана 3-4 дуга огласа.
У овој игри има превише реклама. Била би одлична игра када би имала мање реклама, а не можете да играте игру без ви-фи.
Када правите игру за децу, дозволите приступ напредовању не само преко зеленог отварања, већ и наградног колача. Превише огласа на првом нивоу за пробу. Наравно да сте професионални пекар, али моја ћерка има 4 године. Залупите огласе након што кренете! Дајте шансу својим потрошачима
Добра је игра, али рекламе кваре забаву. Чак и ако искључим Ви-Фи да ме не узнемиравају, Стално пише „Нема интернет везе“, веома је неугодно што морате да гледате до краја пре него што играте сваки корак игре. Препоручујем да приказујемо огласе само када желимо да зарадимо новац гледањем реклама. "🖓"
Волим ову игру јер је невероватна и задовољавајућа графика је невероватна, а контроле су такође лаке за руковање, препоручујем свима да је преузму сваки ниво је невероватан и креативан. Можете и сами да правите своје ствари за радњу, такође добијате бескрајну количину новца такође све је веома глатка и имамо различите врсте калупа, крема и прелива и добили сте изненађења када завршите ниво и добијете ствари за украшавање продавнице и на сваком нивоу можете да радите различите ствари, волим то😗
Свиђа ми се ова игра, забавна је и кул, али дао сам јој 3 звездице јер има толико додатака да не могу да играм од додавања
Потребна су побољшања не баш лепа игра има толико додатака и не ради глатко.🤔😣😔😒☹🙁😟
Ово је добра игра, али има много реклама
Bake it Pro příležitostné hráče fxs
Заиста добра игра, забавна је, али има пуно реклама то је мој једини проблем.
Игра је добра, али рекламе су стварно досадне.
Bake it פנאי mnm
Волим игру као што волим да печем у стварном животу, али морао сам да избришем после 15 минута играња јер има ПРЕВИШЕ много огласа
Постоји толико много откључавања да можете направити своју торту да вас науче како да направите веома лепу торту, има толико добрих купаца
Ово ми се заправо свиђа, треба вежбати, али то је у реду, само направите своје десерте и оцените ово са 5 звездица.
Bake it פנאי mnm
1000000М/5 Предобро
У ствари, свиђа ми се, али понекад виси, превише реклама и превише малих или малих жалби, не настављајте тако, само некако, на неки начин само мало као, вреди три звездице,
Ово изгледа као да би било забавно, али уопштено гледано, заправо је срање. Превише огласа и само је преспоро. НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ
Хм, одувек сам желео да будем кувар, ово је веома добро искуство за мене, али има толико огласа, можете само да зауставите неке огласе, молим вас... бесплатно, молим вас... па ће онда бити боље за све. јер смо сви из различитих земаља па не можемо да вам плаћамо америчке доларе, па зато. молим те престани. тако да вам се људи неће жалити
Ова игра, апликација је фантастична ..... Али проблем што сам јој дао 3 звездице је што има превише реклама између .... Дакле, то је моја оцена
Не могу да опишем шта да кажем о овој апликацији. Тако је добро и не могу да престанем да играм.
Није лоше, али превише огласа.
Игра је заиста забавна, али ако желите да промените неку ствар морате да гледате додатке
Лепа игра и корисна за оне људе који сада не пеку
Супер
Хеј, ова игра, кад год гледам рекламу за награде, поново се покреће и не добијам награду. А онда, кад год покушам да поново добијем ту награду, то ми не дозвољава и иде даље. Дакле, дефинитивно се не препоручује. Поново ће се инсталирати ако ово поправите. Хвала вам.
Имао је много огласа.. Осим ако не желите да гледате огласе цео дан, препоручујем да не преузимате. РАЗДОБЉЕ
Ова игра је невероватна, али не са рекламама. Када завршите са печењем, појавиће се оглас. Поправите ово
Као и свака друга апликација ових дана, истинско уживање које можете добити из овакве игре је осакаћено поплавом реклама. Захваљујући овоме, једва да више играм апликације.
Мрзим ову апликацију такоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооократно времени која се увек блешти, ЈАКО много огласа би била одлична игра без свих реклама и грешака, али због овога бих ово дао 0 ако бих могао🙄😤