Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:44:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Bozdunuz oyunu hakkında yazmıyor wwwwwwwww yazmıyor her şeyi güncelleme ile de giriş yapmak için yazmıyor
Pokemon Unite, Temmuz ayında Nintendo Anahtarına gelen ...
Türkçe dil seçeneği iyi olur.
Bu oyun 5 yıldızı hak ediyor ama 3 yıldız verdim çünkü oyunun neden açılmadığını bilmiyorum ki bu beni çok sinirlendiriyor, bu yüzden eğer bir sorunsa lütfen çözün çünkü günümde çoğu zaman bu oyunu oynuyorum.
Oyunu sevdim ama Türkçe dillendirmek için sildim
Bu oyundaki çöpçatanlık sistemi çok kötü, her zaman sadece farm yapabilen ve talimatları takip edemeyen aptal insanlarla oynuyorum. Aslında, oyunun başından itibaren sıklıkla AFK olan bazı oyuncular var. Bir oyuncu AFK yaptığında cezanın çok hafif olduğunu düşünüyorum, sadece adil puanın -10'a düşürülmesi gibi, aynı takımda oynayan diğer oyuncuların zarara uğraması gerekiyor. Lütfen bunu bir an önce düzeltin...
Oyuna güncelleme geldi oyun yüzüne birbirine girmiş durumda durumda denemek için deneyin
şimdilik iyi
Pokémon UNITE پرتحرک zgy
Oyunu türkçe yapmakla çok iyi oyun
Pokémon UNITE ஆக்ஷன் bvkm
bu ben çok seviyorum
Dürüst olmak gerekirse oyunu ve konsepti beğendim ama uygulama kesinlikle berbat. Bu kesinlikle bir pay2win oyunu, ayrıca karakter dengesi eksikliği var gibi görünüyor, bazı karakterler çok güçlü ve onları satın alacak paranız yoksa kaybedersiniz. Genel olarak, hızlı bir nakit kapma olmamasını dilerdim.
Bebekler için ideal rastgele
pokemon go, pokemon eğitim olsun pikachu hayranıyım. gerçek bazı kahramanlar çok güçlü bide oyunu çok bilmeyen var. sıralı sıralımda keyif alamıyorum. nerdeyse hep kazanıyorum (ekiple oynuyorum) buda bıkkınlık veriyor...
Çok oyunculu var ve ben ailem ve arkadaşlarımla oynayabiliyorum, bu oyunu indirin ve çok eğleneceksiniz! Sürekli aşağı inip oyun arayanların kralıysanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşünüyorum, bu sizin için doğru oyun olmalı. Bence güzel ve eğlenceli ama bazen biraz hata veriyor ama sadece bu kadar. Şimdi indir!
(Sadece bir mod oynadım, dereceli ya da hazırlık maçı oynamadım ve henüz çökme yaşamadım) Bence oyun güzel, bazen biraz kendini tekrar ediyor ama şu ana kadar oynadığıma göre iyi bir oyun ama diğer değerlendirmeleri okurken kesinlikle bazı hatalar ve o kadar büyük olmayan şeyler var ki şimdiye kadar kişisel olarak bunların hiçbirini yaşamadım (uzun süredir oynamıyorum bu yüzden muhtemelen bilmediğim hatalar var) Bir oyun dürtme hayranları sevecek
Oynaması Gerçekten Eğlenceli ve Çevrimdışı Mod İçin Teşekkürler Çünkü Bazen Hizmet Almayan Yerlere Gidiyorum, Böylece Hala Oynayabiliyorum :]
Pokemon Unite, Android ve iOS için yeni piyasaya sürüldü ve oyun topluluğu onu seviyor. Nintendo tam bir çok oyunculu savaş oyunu sunuyor ve oyunlarını
Bu oyun olmazsa olmazlardan. Genel olarak Pokemon'a çok az veya hiç ilgi duymasa bile, yine de gerçekten zevkli ...
Snake Rivals - Fun Snake Game Darbības spēles vmcm
Oyuna acil sohbet gelmeli amq en velet takımı bana moda.
Karakterlerin aşırı güçlü ve şaka gibi eklemede 2.5 gb alan isteme
Mükemmel ama türkçe çeviri olsa daha iyi olur
Güzel ama ben begenmedim nintendo tarzi basit bir oyun MOBA ama sepet atıyorsundur pokemon mario tarzi bisey
Güzel grafikler ve ses tasarımı! Hızlı tempolu; maçlar 10 dakikadan fazla sürmez! Ayrıca çevrimdışı bir modu vardır, böylece internet bağlantısı olmadan oynayabilirsiniz. Oyuncu için karakter özelleştirmesi ve Pokémon için görünümler/kıyafetler (Holowear) vardır, ancak Holos'un çoğu yalnızca gerçek parayla satın alınabilir. Diğer oyunculara veya CPU'ya karşı oynayabilirsiniz. Maçta sohbet yok ve bu harika; toksik oyuncuların başkalarını sözlü olarak taciz etmesine yer bırakmaz.
Gördüğüm en iyi oyun
Pokemonlar için yeni kostümler çıkardığın için sana 3 yıldız veriyorum ama sadece P2W oyuncuları için. Niye ya? Çöpçatanlıkta en kötü oyuncuları bulmamın ikinci nedeni lütfen bunu düzeltin. O zaman daha iyi yorumlar yapacağım. Bu oyun oynamak da çok eğlenceli ama bunun için para ödeyebilenler için görünümleri neden serbest bıraktığınız için. Ödeyemeyenler için neden olmasın. Lütfen cevapla.
Oyun eğlenceli! eğlencelidir, zordur. Sadece benim zevkime uyuyor. Ancak çoğu moba oyununun karşılaştığı bir sorun var, yeni güncellemeyi o kadar çok oynamak isteyen insanlar, karakteri OYNAyamayacak kadar kötü. Kaybet-kaybet durumu. birisi HER ZAMAN olurdu. yeni karakteri almak için makro düğme haritası. Çok sıkıcı. Karakteri alma şansınız bile yok. Anlasan bile, olgunlaşmamış bir çocuk maçı terk eder ve takımını garantili bir kayıpla bırakır. Bunun bir düzeltmeye ihtiyacı var.
This app is available only on the App Store for iPhone and iPad. Pokémon UNITE 4+.
Oyunu çok sevdim en sevdiğim karakter pikaçu lol ve basketbol mix ÖNE çıkması Için rastgele Nx nxj bsx ja hisbxj9jwojxiqjxihwjlebxjsjxijwojdiwhfineifnwncojscoheicbiehxihwixjisjiejxihekdjwkhxiqhsuwjkjwkxhiwhxowbxihwkxhaixjiwhxkwhxkwbxkbaknaojxowhdiwhdiwhixheidhkwjdiwhihwxibwjbeixhiebxkebxisbxiwbxihwixhsixhwjchishxoshxisbxiwbxiwhishxiwhxiwbixhwihxiebdiwbdiebxjsbxjbqxjhwjxbjwbxjwbxjwbxjwhxjejejekejekehekrvekgekeirjejeuejegekegeigruegru4urjrhdirhdhdhhdjshehrhrhejrjejdjdjdjd hala niye okuyorsunuz
Pokémon UNITE ஆக்ஷன் bvkm
Fps ucuzları var ve benim benim nasıl verdiğim pokemonları alacaklar bu yüzden 2 yıldız seçmem ama oyun ve hergüne özel seçimleri o hedef oyun iyi.Sizde fps sıkıntısını bilmem ama bence tercih etmesi gereken bir şey.
Daha önce Nintendo Switch kullanıcıları için yayınlanan oyun, yakında iOS ve Android için de yayınlanacak. Bugün internet üzerinde düzenlenen
Oyun güzeldi ama rank oynadığımda genellikle AFK ve rastgele aptalca şeyler yapan aptal oyuncularla eşleşiyorum. Öte yandan, karşı takımlar benim takımımdan çok daha yüksek sıralama istatistikleri
Son güncelleme ile oynanamaz hale geldi, tuşlar birbirinin içine girmek için geldi. (Telefon redmi not 7)
Pokémon UNITE پرتحرک zgy
İki güncelleme varken oyunu güncellemiştim. Önemli olmadığını düşündüm ve ikisini birlikte güncelleyeceğim. Güncellemeden sonra oyunu açmaya çalıştım ama bana 2 saniye siyah ekran verdi ve sonra kapandı. Sonra 5 için açmayı denedim ama aynısı oldu. Sonra telefonumu yeniden başlattım ve tekrar denedim ama yine aynıydı. En kötüsü, bir misafir hesabı kullanıyor olmamdı ve silip yeniden yüklersem her şey gitti. Lütfen Pokemon Unite'a yardım edin.
Bu oyunu çıktığı günden beri oynuyorum ve gerçekten çok seviyorum. Blaziken'in ortaya çıkmasını bekliyordum. Umarım yakında olurdu. Tek sorunum bağlantıydı. Ama sonuçta oyun güzel. harika iş
Pokemon serisinin ilk moba oyunu olan Pokémon Unite, Temmuz ayında Nintendo Switch için ... 22 Eylül itibarıyla Android ve iOS içinde ücretsiz.
Sadece 2 gb olmasına rağmen tüm grafik indirmelerini görmezden gelirseniz oyun oldukça iyidir. Her neyse, sadece takım arkadaşınız kazanma şansınızı belirlediği için 5'li takımlardan oluşan savaş sistemini sevmiyorum, ki bu gerçekten harika değil, galibiyet serisini sürdürmek neredeyse imkansız ve gerçekten arkadaşınız yok. Gerçekten de, kaybedebileceğiniz Times sayısı nedeniyle oyundan kolayca sıkılabilir veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. umarım bu konuda kendini geliştirebilirsin
e-life ESK1012 Pokemon Go Pikachu Aksiyon Figür Peluş Oyuncak Orta Boy yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu oyunu seviyorum ama eşleştirme sistemi süper %100 berbat. Daha yüksek bir rütbenin bir grup acemi taşıması gerektiği gibi..mmm... Havalı değil Etkinlik, kelimenin tam anlamıyla komik bir şekilde ödüllendiriyor, bize buna değmeyen ve hiç de heyecan verici olmayan bir şeker parçası veriyormuş gibi hissettiriyor. Şikayet butonu o kadar işe yaramaz ki sadece afk oyuncuları üzerinde çalışır ve üste kalan veya koridorda yürüyen trol oyuncuları değil, lütfen trol oyuncuları için uygun bir ceza verin (20 puan kesintisi)
Oyun İyi ancak Yeniden Bağlanma sorunu hala bir Sorun. Keşfetmek için Çok Yavaş ve oyundaysanız, zaten 5-6 dakika içinde. Çöpçatanlıkta çok sayıda AFK oyuncusu var ve yine de cezalarıyla ilgili herhangi bir mesaj almadım. Toksik hale geliyor çünkü oyuncular AFK/oyunu daha az ceza almadan terk ediyor. Oyunda bu TROLLERS ve AFK'yi cezalandırın. Bunu söylemekten nefret ediyorum, oyunun aşamasını değiştirecek.