Post by limeransnonsger on Feb 11, 2022 1:56:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju sve ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Cool ako želite igrati minecraft free fire👍👍
To je prilično dobra aplikacija. Bilo je prilično zabavno igrati ovu igru. Postoji samo jedan problem- OGLASI!. Oglasi samo uništavaju zabavu koju sam imao igrajući ovu igru. Svaki put kad izađem iz utakmice, pojavi se oglas. Čak i kada sam u igri, igra automatski izlazi iz utakmice u glavni izbornik i prikazuje oglas. Molimo popravite ovo.
Block Strike მძაფრსიუჟეტიანი spv
Ova igra zapravo mislim da me mrzi ljudi me izbacuju iz servera kad se pridružim serveru, ne mogu jer piše da si u isteku ili nešto slično pa mi se sviđa tvoja igra, ali postoji li način da to popravim, molim te😞
Ovoj igrici nema ravne i ko kaže da mu neradi nije glupa igrica glup mu je mobitel
Kreatoru, možeš li to popraviti? Dakle, igrao sam 100 zamki i bio sam u fazi 50+, ali iznenada sam prekinuo vezu i dao mi je 5 novca poput onoga što je nemoguće pa popravite to
Super je!!!!!!!!!!!!!!!!
A ono
Block Strike 액션 bwhl
Neman nikakve zamjerke ali dodo bi sam do ima gdje priča s drugima iz tvoje države
Block Strike Action sjob
Postoji karta kostima, također mi se sviđa ta karta
Nakon zadnjeg ažuriranja danas, 6.11.2017, bugira i zaostaje. Na Samsung Galaxy 6 Edge. Molimo popravite to i od mene ćete imati 5☆☆☆☆☆ zvjezdica.
Ova igra je navikla na zabavu, ali trenutna verzija je imala toliko problema kao što su: Bez nagrade nakon igranja na prilagođenim serverima, Nema VIP sobe za dovršetak zadatka da biste dobili nešto zlata, Problemi s Pingom, Preskupi skinovi oružja i odjeće, Ne mogu izbacite ili prijavite igrače onima koji hakiraju, ne mogu dodati više članova u klan, Automatski prekinuti vezu, Nema ažuriranja na karti... Stoga vas molimo da popravite to kako bi bilo zabavnije igrati igru i nitko neće napustiti ovu igru.
Najs igrica
Sviđa mi se, ali ima toliko problema u ovoj igrici 1.uvijek isključen 2.100 trapova ima grešku u prvoj zamci i ne može proći 3.nakon ažuriranja zašto se, dovraga, moj exp i zlato ne dodaju nakon igre, zapelo je, mrzim toliko je samo gubljenje vremena igranja 4.teško je kupiti oružje potrebni su mjeseci ili 3 tjedna samo da se kupi 1 pištolj 5.toliko bugova 6.mnogi varalice poput zombija su imali pištolj i može ubiti nas preživjele 7. ponekad kada igrate bunny hop, death run i igru s nožem, to se pretvara u zombija
Kupite pixel gun 3d bolje
Stari sustav/verzija igre DALEKO je bolji od trenutne verzije. Također ste rekli da rješavate probleme koji zapravo niste.. napustio sam ovu igru zbog novog ažuriranja. Sranje je, više se ne može igrati, previše propusta i bugova, problem s pingom na poslužiteljima (imam dobar router pa me nemojte kriviti) i zaostaje. Hvala što si mi uništio djetinjstvo 😊😊
Igra je užasno teška, nemoj te igrati, inače će vam trebati 10000 sati igranja
Ok, ova aplikacija ima dosta dobro. Sviđa mi se kako zdravlje i šteta nisu kao pixel gun 3d gdje imaju milijun zdravlja. Mislim da biste trebali dodati još nekoliko načina igre, i uglavnom više oružja. Ali nažalost, ne mogu više igrati ovu igru jer sada svaki put kad pokušam ući u nju piše, nažalost, block strike je prestao. Imam mali stari telefon pa je to problem. Ali u svakom slučaju, dobar posao Rexet. I ljudi koji ovo čitaju, ako vam se svidio PG3D, onda će vam se ovaj više svidjeti.
Nabijte si reklame na vaginu kad kurac nemate
Definitivno se ne preporučuje. Zabranili su mi račun i rexet, vjerovali ili ne, nije me briga za ono što govorite. Koliko god se trudili uvjeriti rexeta da ostvari vaše želje, oni će to jednostavno ignorirati. Također nemojte nikada igrati prilagođene karte jer imaju čudne hitboxove i stvari koje bi mogle pokrenuti zabranu. Do sada je ova igra lošije starila. NEMOJTE IGRATI Edit: Ako popravite ovaj problem gdje sam izbačen iz igre, možda ću ga promijeniti na četiri, a onda možda ako popravite IGRU, onda pet. Nemoj igrati
Kada sam se prijavio na svoj račun, pojavila se pogreška mnogo puta pa vas molimo da ispravite grešku
Ako se pitate zašto ocjenjujem 2 zvjezdice, to je zato što na azijskim serverima nitko ne igra, a u Bomb Modu ne kupujemo oružje, a zapravo ova igra više liči na Counter Strike, koža je cool, modovi su cool, ali moramo kupiti oružje pomoću kredita, a ne u kovanicama kao što je CSGO, pomalo razočarani ovom cool igrom postalo je sranje. Omogućite kupnju svih oružja i 1. rundu u načinu rada Bomba, Pištolj. Ne jurišne puške ili snajperisti, pa vas molim, učinite ovu igru više CSGO-ovom.
Mama..
stari dani kada sam pronašao blockstrike bilo je zabavno, a sada je sranje kao dovraga, novo ažuriranje je sranje i starije su bolje ubio si svoju igru i igri je došao kraj.. nedostaju mi svi zabavni dani;(
Gost!?: I ovu igru treba popraviti! Igrao sam ovu igru od 3 godine i prije nego što sam je instalirao prije nego što sam se vratio i mnogo su promijenili ovu novu igru! Ali par sati mi se nije svidjelo! Trebate ovu stvar sada! Zasigurno! I ne mogu obnoviti moje stare-stare igre, imam mnogo novčića i zlata koje imam i op oružje! Ali oni ga ne mogu obnoviti! Imate puno posla!
Ios igrači ne mogu umrijeti i hakeri su sada stigli prije nije bilo hakera, ali s uvođenjem crossplaya vidite ih posvuda, nadam se da će se ovo popraviti jer je igra ponovno postajala dobra
Stvarno mi se sviđa ova igra jer svaki put kada igram Crveno svjetlo Zeleno svjetlo je bilo tako dobro i ima rupa koje morate preskočiti i završiti liniju kada nema igrača i samo ste vi pobijedili, ali kada nema igrača i mrtav si, to znači da je neriješeno, nadam se da ti se svidjelo jer i meni se sviđa kako god da ocijeniš, reci ostalima što misliš o tome🚦🏁
Nekoliko stvari 1. Zašto ova igra zahtijeva dopuštenje za upućivanje i upravljanje telefonskim pozivima, to je otkinuti CSGO 2. Od onoga što sam igrao nema razdvajanja ljudi koji tek počinju i onih koji su igrali dovoljno dugo da imaju bolje oružje 3. Spawn kampiranje, puno toga jer možete biti ubijeni sekundu nakon mrijesta 4. Nisam mogao pronaći igrice, razumijem ako je nitko ne igra, ali ipak, to je samo još jedna reklama koju moram pogledati 5. Oglas nakon svake igre 6 Sustav za kupnju oružja, smatram ga vrlo lošim
Ne možete ga ni igrati
Strike Force- 1945 War Аркади qub
Deinstaliraj: igra se s vremenom pogoršava. Ažuriranje: igra ima problema s kašnjenjem, nastavljate pucati na neprijatelje i ništa im se ne događa i onda vas lako ubiju. Igra također krade vaše podatke i ima pristup telefonu. Zašto vam je potreban takav pristup? Prelazim na druge igre jer sam dugo čekao da riješim ovaj problem.
Nekad sam igrao ovu igru, ali svaki put kad uđem na server stalno bi me izbacivala, molim razvojne programere da to poprave.
Vrlo solidno
Posle obovy vyletatʹ stalo
Udem i sve mi je crno
Ova igra je tako dobra, ali kako možemo dobiti kožu?